dinsdag 14 augustus 2007

Heel droevig poezennieuws!


Onze lieve Tommiepoes is vandaag overleden, wegens ernstig nierfalen.
23 juli hebben we nog z'n 15de verjaardag gevierd met tompoezen en slingers.
Hij heeft vreselijk veel meegemaakt in z'n leventje. Als ziek vondelingetje is ie liefdevol opgevangen in café Saarein; en daarna is ie bij Martha gaan wonen. Hij is vermist geweest en weer teruggevonden. Ernstig ziek geworden en na 'n zware operatie weer hersteld. Het was 'n allerliefst diertje en we zullen 'm vreselijk missen.
Foto: Lidi

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Dag lieve Tommie, Ga maar op zoek in de grote poezenhemel naar Oscar en Bosie, dan kunnen jullie herinneringen ophalen over Saarein. Veel troost voor Martha.
Rinski

Anoniem zei

Arme Tommie. Hij heeft hier nog wel eens gelogeerd. Zijn lievelings plekje was dan onder de boom op het balkon in het zonnetje. Zo heeft hij een keer een onoplettend meesje verschalkt. Ik wens het baasje van Tommie heel veel sterkte. Peti

Anoniem zei

Wij vinden het ook héél erg!Hij had zo'n lief gezichtje, zo'n dankbaar kopje zoals alleen vondelingen dat kunnen hebben.

Anoniem zei

Ach wat jammer en treurig, heel veel kopjes en gespin voor Martha. Ik hoop dat hij nu rent met Duifje, Kitty en Koertiman, en Mijntje (mijn voorgangers) op de Eeuwige Jachtvelden.

Anoniem zei

dag lieve tommie boy, dag verrukkelijke op schoot zitter, dag mooie jongen, kussen en liefde voor het baasje. Karin