dinsdag 18 september 2007

Bronkje en Grappa



De zwart-witte Bronkje is 'n echte Italiaan uit Milaan en gezellig samen met Grappa vormt ie De Jordaanse Mafia. Ze zijn heel internationaal en verstaan Limburgs, Jordanees, Engels en Italiaans. En over 'n paar maanden gaan ze verhuizen naar Californië!
We zullen meer van ze horen!
Foto's: Dunja Firestein-Adels

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Vangen jullie ECHTE vogels?

Luminator zei

Nee, daar zijn we veel te langzaam voor. We proberen alleen maar dreigende geluiden te maken en voordat we een raar sprong maken zijn de vogels al lang weg.

Anoniem zei

En ECHTE muizen?
Polleke en ik hebben nog nooit 'n ECHTE muis gezien.

Luminator zei

Echte muizen wel. Die brengen we mee naar binnen en daar spelen we dan mee. We eten ze niet op, dat vinden we vies. Soms verstoppen we ook een muis voor later maar dan krijgen we op onze sodemieter. Flauw.....

Anoniem zei

Ik hoop veel van jullie te horen vanuit California. Hoe het dáár is met de Maffia en zo..
Als jullie gaan vliegen, dan hoop ik dat jullie net zo'n 'dierenpiloot' krijgen als onze vrienden laatst die met een groot aantal racepaarden vanuit Amerika in Amsterdam aankwamen.
Zij landden zo zachtjes dat het verschil tussen lucht en aarde HELEMAAL NIET werd gevoeld.

Anoniem zei

ik had gisteren een echte muis waar ik mee aan het spelen was en heel flauw,mijn baas heeft hem van me afgepakt !en ik ben nog wel zo aardig om wat ik vang mee naar binnen te brengen zo had ik ook eens een vleermuis maar ook dat pakte ze van me af !