donderdag 8 november 2007

Pien mist Riny...


Pien heeft alles op haar logeeradres: brokjes, knuffels en een héél lief juffie. Toch mist ze Riny, haar bazin. Gelukkig maar is Riny over een paar dagen weer thuis. En dan wordt het feest!

Foto: Annie

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik weet precies hoe je voelt, Pien. Mijn Nederlandse bazin is ook weg... soms mis ik haar héél erg...

Anoniem zei

ACH JA; HET ZOU VERBODEN MOETEN WORDEN DAT DE BAASJES WEGGAAN!

Anoniem zei

Goed idee! Wat denk je van het oprichten van een PoezenPartij voor het Afschaffen van Vakanties?

Anoniem zei

Pien heeft het overigens best naar haar zin. Ze heeft een heerlijke slaapstoel. Op de foto kijkt ze beteuterd omdat die vreemde mevrouw met dat grote fototoestel in HAAR stoel zat. Pien eet zelfs met graagte haar speciaal nierdieet. Schrok-schrok-schrok-weg! Maar natuurlijk kijkt zij ook uit naar de terugkomst van haar baasje Riny. P.

Anoniem zei

Die blik...!

Anoniem zei

Vandaag, vrijdag 9 nov., wordt Pien weer door haar Baasje opgehaald en ik ga het vreugdeloze weekend van een eenzame lesbienne tegemoet. Ik wilde mijzelf daartegen te wapenen door wat dirty DvD's bij Boekhandel Vrolijk te kopen. Zogezegd zogedaan. Laat ik mij een cartoonboek aansmeren met de titel: My cat's not fat He's just big-boned door Nicole Hollander. Ik ga nu dus een verrukkelijk eenzaam weekend tegemoet met een boek vol Cat trouble! En niemand die mij durft te storen. P.

Anoniem zei

vandaag wordt Pien door haar hoogsteigen chauffeur afgehaald, samen met het bruinverbrande baasje die haar een heel weekend lang zal gaan verwennen met arabiese muziek, diashows en delicatessen uit het oosten....