zaterdag 17 november 2007

Van onze correspondente in Berlijn:


"Ik heb hier een ernstig gebrek aan zachte velletjes, dus zit ik elke dag even op de snogmog te kijken. En nu ik allerlei Egyptische schoonheden voorbij zie komen en daarbij het bericht van de grote crash en het verlies van de Jordaanpoezenfoto's, stuur ik dan toch maar eens wat: Een raampoes in Berlijn met een spannend gaasje voor de juiste hoeveelheid mysterie."
Foto en tekst: Leentje van Wirdum

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Uit de raam kijken doen we ook. Wij noemen het "de krant lezen". Zo ontdekken we de laatste nieuws, de belangrijkste schandalen en - natuurlijk - de sappigste roddels!

Anoniem zei

ja, heimwee naar het plaveisel - berlijns nog wel (!) -lekker staren en dan opeens verrast te worden door de motor van het baasje en dan wachten tot ze naar je kijkt en dan hard naar de voordeur rennen en onderweg nog even rondsplashen en -sprietsen in het kattengrit en dan op de rug gaan liggen om heerlijk gekroeld te worden op het buikje.... dat aardse geluk dat hebben wij hier helemaal niet meer, hier is het alleen maar staren.....

Anoniem zei

lieve Luigi,
je hangt nog teveel aan het aardse. Je moet loslaten en verder reizen en dan kom je vanzelf bij ons in het Poezenparadijs, en alles waar je van droomt zal realiteit worden, zelfs asfalt en kroelende baasjes en ander aards geluk, op 'n metafysische manier dan.
Tot gauw,
Neusje van de Zalm die al 13 jaar in het hiernamaals is.