donderdag 30 juli 2009

Het grootste poezendrama


De deur die dicht is en de bazin die 'm niet open wil maken.
Foto: Annie

8 opmerkingen:

Margreet zei

Het grootste poezen-bazinnen-drama: de poes die klagend voor de deur staat, dan vol mededogen de deur voor haar openhouden, waarop zij het zich verwaardigt een paar kleine neusteugjes van de buitenlucht op te sniffen, om vervolgens pontificaal te blijven zitten. En o wee als je de deur dan weer dicht doet, dan begint het theater gewoon opnieuw. Argh! Maar we houden toch van ze hoor...

Isidoor zei

Nou Liesje, Polleke en ik weten wel wat je dan moet doen: Héél hard mauwen en héél hard aan de deur krabben en nóg harder mauwen en nóg harder krabben: dan doet ze 'm heus wel open!

Polleke zei

Nog 'n groot drama: ben je eindelijk buiten op het balkon na al dat gemauw en gekrab, doet het baasje de deur achter je dicht en VERGEET ZE JE, zodat je alle bloempotten moet omgooien voordat ze het in de gaten heeft!

The O'Hooligan Sisters zei

Spot er maar mee!

Polleke zei

Nee, sisters, is geen spot, is ECHT gebeurd!
Ze zag me niet op het nachtelijke balkon, omdat ik zwart ben! Ze lag al in bed, en toen heb ik allemaal bloempotten omgegooid zodat ze kwam kijken en mij vond! Vol spijt gaf ze toen lekkere poezenmelk!

Liesje zei

Er, ik ben ook een keer vergeten. Of is het gewoon discriminatie tegen ons zwartjes?

Polleke zei

Dat hoop ik niet! Wij zijn zo bescheiden in kleur en gedrag dat we over het hoofd worden gezien, denk ik.

broodje zei

nou,bij mij is het andersom mijn baas wil me binnenhouden omdat ik een plas moet doen voor de dierenarts,nou mooi niet ik ga echt door de afgesloten kattenluik
als de nood hoog is !Op de katten bak met van die rare steentjes,wat denkt ze wel !