zaterdag 31 oktober 2009

Happy Family


Brommer, Primus en Flynn (van links naar rechts) vormen 'n gelukkige familie samen; het feit dat Primus 'n konijn is doet daar niets aan af. Hij is dol op poesjes en het liefst ligt hij met zijn neusje tegen een zacht poezenvelletje aan. Brommer en Flynn zijn daar echter niet zo van gediend.
Foto: Falkje

8 opmerkingen:

Isidoor zei

En dan ook Louis van Gaal erbij en 'n rood knuffelkonijn! Gezellie!

Margreet zei

Gezellige boel! Ik dacht eerst dat het Wouter Bos was die hen zo indringend overziet, maar als het Louis van Gaal is, valt dat weer heel erg mee.

Falkje zei

Dat is nog eens een verrassing! Leuk Lidi! Over twee weekjes gaan de poesjes terug naar zus Leen, dus dan zijn de Primus en ik nog maar met zijn tweetjes...maar misschien komt er nog wel eens een klein poesje voor de Primus bij!

Liesje zei

Primus mag altijd bij mij komen snuffelen!

Kleine Waldemar zei

Ja en ook bij mij . . . . !!!!

Primus zei

ik ben zeer vereerd dat ik zo'n warm onthaal krijg op een heuse poezenblog! Ik hoop snel weer een lekker warm vachtje te vinden om mijn neusje tegen aan te duwen, maar tot die tijd doe ik het met de gedachte dat ik welkom ben bij een aantal van de prachtige zachte SnogMogpoezenvachtjes!

olievanaam zei

ja want om nu straks alsmaar je neusje in louis van gaal te moeten steken dat lijkt me geen pretje voor een Primus in november . . . !

Tigra en Brommer zei

zien we potverdorie opeens dat louis van gaal ook over de bank derbij hangt :)