zaterdag 15 februari 2014

SNOGMOG DIRECTEUR POLLEKE IS ER NIET MEERGistermiddag is opperSnogMog Polleke vredig gestorven. Ondanks een zeer zwakke constitutie waaronder suikerziekte, heeft hij de respectabele leeftijd van 14 bereikt, grotendeels door de buitengewoon goede zorg van Lidi, zijn toegewijd mensje. Polleke was een held onder de kattensoort: dapper, moedig en liefdevol. Wij zullen hem vreselijk missen!
Foto: Annie

12 opmerkingen:

Lidi zei

Ja, ik loop als een verdwaasd weeskind door het huis.

Peti zei

Arme Polleke, arme Lidi, ik ben helemaal ontdaan.

Kaat zei

Ahhh lieve Snogmog Polleke, wat een prachtige foto, wat een mooie witte sokketjes, wat een fijn huisje, wat een treurig baasje. Dag lieve jongen, dag grote snogmogdirecteur. tot later bij de andere jongens....!

Aadiahh zei

Wat erg. Vreselijk. Ik heb geen woorden. Lieve Lidi.

fabrizio + luigi pm zei

Ja beroemde Polleke, wij hebben hier nog een fijne wolk vrij.....! met eigen ipad voor snogmogreportages en beschouwingen.....! Kopjes voor je baasje

LogPoes zei

Wat een verdrietig nieuws. :-( Heel veel sterkte, Lidi.

annemiek zei

Lidi, ik ben ervan overtuigd dat Polleke ondanks die suikerziekte een prachtig en liefdevol leven bij jou heeft gehad. Heel veel sterkte met dit gemis.
Kopjes van Kruimel en Beertje.

flapperlady zei

Dag Lieve Polleke en sterkte voor Lidi.

pluisj en eekhoorn zei

ooo wat een treurig liedje,

Annie Wright zei

Dank je, Annemiek voor je lieve reactie... En ik ben helemaal met je mee eens! Polleke bofte enorm met Lidi. Daarom was hij zo verliefd op haar.

Diana zei

Ach, wat een treurig bericht, die lieve Polleke! Lidi, ik wens je heel veel sterkte.

katja zei

Ach, wat verdrietig... veel sterkte, Lidi.