
Sinds oktober is Chipo de baas in de banketbakkerij Arnold Cornelis.
Hij is heel snel en zit altijd maar héél even stil, dus hij is Chipo genoemd naar de wielrenner Cipollini,
maar omdat ie zo zoet is, kan het natuurlijk ook 'n afkorting zijn van Chipolata!
Foto: Martha
Wat heerlijk dat er weer 'n poes woont bij de bakker.
BeantwoordenVerwijderenDe vorige was 'n hele lieve dikke zwart/witte, die doodgereden is voor de deur!
Ja, hij past goed op de chocolade paashazen!
BeantwoordenVerwijderenEen grote aanwinst.
Ha, dan kunnen we vast bij Chipo een heuse muizentaart bestellen voor de 2e verjaardag van de SnogMog!
BeantwoordenVerwijderenDat is nou echt het Snoepje van de Week!
BeantwoordenVerwijderenChipo moet zeker alle soorten slagroom moeten proeven... bofkont!
BeantwoordenVerwijderenIk ben stiekem verslaafd aan ijsjes...
BeantwoordenVerwijderen